ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ & ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Μέθοδος Αποστολής

1. Αποστολή με εταιρία courier (ΕΛΤΑ courier, Speedex ) ή με ΕΛΤΑ. Πραγματοποιούνται αποστολές εντός Ελλάδος, σε περίπου 2-3 εργάσιμες ημέρες. Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές, στις οποίες είτε παραλαμβάνεται από το κοντινότερο κατάστημα, είτε στην περιοχή σας με επιπλέον χρέωση, για την οποία θα ενημερωθείτε πριν την οριστικοποίηση της παραγγελίας σας.

2. Το κόστος για μεταφορά με courier υπολογίζεται αυτόματα ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας, καθώς και εάν επιλέξετε αποστολή με αντικαταβολή.

3. Για παραγγελίες άνω των 5 κιλών και για αποστολές στο εξωτερικό, προτείνουμε την αποστολή με μεταφορική εταιρία,  ή με ΕΛΤΑ αντίστοιχα. Για τις επιλογές σας, και χρεώσεις, θα σας ενημερώσουμε πριν την αποστολή των προϊόντων μας.


Τρόπος Πληρωμής
Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας www.e-mods.gr προσφέρει τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1. Το κόστος αντικαταβολής είναι 2,00€ με την εταιρία courier SPEEDEX. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ισχύει μόνο για αποστολές στην Ελλάδα. Παρακαλούμε να δηλώνετε ότι επιθυμείτε να λάβετε τα προϊόντα μας με αντικαταβολή επιλέγοντας την αντίστοιχη επιλογή στο τελευταίο βήμα του καλαθιού

2. Με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Λογαριασμός: 41500129394
IBAN:  GR5601104150000041500129394

Δικαιούχος: Βασίλειος Μαραγκός  

3. Με κατάθεση μέσω Paypal

4. Με χρέωση της κάρτας σας.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Τα έξοδα αποστολής, καθορίζονται βάσει του βάρους και του τόπου αποστολής.

Χρόνος Αποστολής
Οι αποστολές των παραγγελιών ολοκληρώνονται συνήθως εντός 3-6 εργάσιμων ημερών στην Ελλάδα και περίπου εντός 7-10 εργάσιμων ημερών στο εξωτερικό.
Στις απομακρυσμένες περιοχές,  η αποστολή μπορεί να διαρκέσει περισσότερες ημέρες.